GirlTalk.dk

Coach-uddannelse for frivillige i GirlTalk.dk

girltalkLonnie Borgstrøm har siden 2008 været tilknyttet GirlTalk.dk som fast underviser på coachuddannelsen for frivillige ungerådgivere.

GirlTalk.dk
GirlTalk.dk er en organisation, der arbejder for at give mere taletid til unge piger. På hjemmesiden www.girltalk.dk kan alle piger mellem 12-24 år derfor søge støtte og rådgivning til pigelivet.

GirlTalk.dk består af 40 frivillige ungerådgivere, otte ansatte og en bestyrelse. Hvert år har hjemmesiden omkring 200.000 besøgende, og rådgivningen har 6000-7000 chatsamtaler årligt.

Frivillige får efter et år i GirlTalk.dk tilbudt en MindStretch coachuddannelse, hvor de lærer spørgeteknikker, som de anvender i arbejdet som ungerådgivere.

Coachuddannelsen
Coachudannelsen er med til at fastholde frivillige, fordi den giver motivation og arbejdsglæde. Det kan være vanskeligt at rykke en teenagepige, der har ondt i livet, men her giver uddannelsen konkrete redskaber til at arbejde med pigens selvbillede, fx igennem spørgeteknikker, visualisering, re-frames og specielt i styring af samtaler. Det betyder ikke, at rådgiverne coacher pigerne, men det er afgørende, at de formår at styre chatsamtaler, især da disse foregår online.

En MindStretch coachuddannelse:
• Fastholder frivillige – både nye og erfarne
• Giver motivation, nye redskaber og sammenhold blandt frivillige
• Hjælper frivillige til at styre (chat)samtaler i rådgivningssammenhænge

Jeg vil derfor anbefale andre organisationer, der til daglig er afhængig af frivillig arbejdskraft, at investere i en MindStretch coachuddannelse. Det vil være en stor gevinst for dine frivillige medarbejdere og for de mennesker, som din organisation er sat i verden for at hjælpe.

Med venlig hilsen

Anna Lynge
daglig leder af GirlTalk.dk

Kontakt MindStretch for at høre nærmere.

Læs om GirlTalk og Anna Lynges kåring til Årets Helt