Føler du dig energiforladt og måske stresset?

Book et frirum, hvor du er i centrum

Er to-do listerne blevet lange og svære at komme til bunds i? Har du svært ved at få tid til alt det, du gerne vil? Føler du dig nogen gange splittet mellem arbejde og privatliv?

Karriere, familieliv, motion, fritid, videreuddannelse… Der er nok at se til og nogen gange kan det være svært at få enderne til at hænge sammen. Travlhed kan være befordrende for effektiviteten, når den bruges konstruktivt. Men hvis først travlhed går over i stress, så begynder det at knibe med både overskud, overblik og i sidste ende også effektiviteten.

Book en session og find ud af om du er stresset eller bare har for travlt

Sammen med en erfaren coach og stressrådgiver kommer du hele vejen rundt om dit liv. Både det personlige og det arbejdsmæssige. Og du går hjem med en plan og værktøjer, der er lige til at bruge.
 

Stress-test, 2 timers coaching samt personlig arbejdsbog

Pris: 2.750 kr.
(virksomheder tillægges moms)

Professionel coaching

Du får professionel coaching og vil i løbet af sessionen blive afklaret omkring ‘hvor skoen trykker’. Men afklaring er ikke nok i sig selv, så derfor får du også en lang række tips og værktøjer til hvad du reelt kan gøre for at forandre din situation.

l

Personlig arbejdsbog

Du får en arbejdsbog med hjem, som indeholder både dine refleksioner under sessionen, en lang række tips og råd til hvad du kan gøre og en plan som er lige til at gå til de næste 12 uger.

Få et stresstjek

Mangler du energi eller er du på vej til at blive stresset?

Ring til Lonnie Borgstrøm på tlf. 70204401

Send en mail til lb@mindstretch.dk

Eller brug formularen

Du hører fra mig hurtigst muligt. Sædvanligvis indenfor 24 timer

15 + 7 =