Mindfulness Meditation – det ta’r kun 5 minutter!

Værs’go prøv selv – helt gratis – denne Mindfulness meditation med Lonnie Borgstrøm.

Som en gave til dig har jeg lavet en ganske kort mindfulness meditation, som du kvit og frit kan benytte og du er velkommen til også at dele den med dem du kender.

Det eneste du skal gøre, er at klikke på linket ovenfor. Hvis du bruger meditationen hver dag, så lover jeg dig, at du i løbet af kort tid vil have etableret en ny, god vane som vil give dig mere overskud, energi og måske endda mere rummelighed og nærvær.

Hører du til dem, der  foretrækker at sidde i ro uden at lytte til min guidning, så har jeg lavet en vejledning, du kan hente (PDF) og printe ud – så er den lige ved hånden. Vejledning til mindfulness meditation..

Hvis du har et ønske om at gå mere i dybden med mindfulness, så kontakt mig for at høre mere om mine mindfulness kurser eller om hvordan du kan få din helt individuelle mindfulness coach.