MindStretch

MindStretch er grundlagt i 1997 af Lonnie Borgstrøm – en af pionererne inden for coaching i Danmark. Vi er en netværksvirksomhed med en stor base af danske og internationale samarbejdspartnere.

Igennem 15 år har vi uddannet og inspireret i 100-vis af mennesker, der bl.a. arbejder som lærere, pædagoger, instruktører og ledere i både offentlige og private virksomheder. Fælles for dem er, at de har taget den positive ånd fra MindStretchs undervisning med sig og i dag er i stand til at skabe læring og vedvarende forandringer hos både børn og voksne.

Vores koncepter henvender sig primært til nuværende og kommende ledere og består af kurser, uddannelser og personlig coaching.

Udover at arbejde med danske og udenlandske erhvervsledere har vi et tæt samarbejde med en række kommuner, skoler og frivillige organisationer, hvor vi træner bl.a. unge, lærere og pædagoger i at anvende den coachende tilgang i deres egen profession.

Langt det meste af det, vi laver, er skræddersyede specialopgaver, så lad dig inspirere af vores hjemmeside og kontakt os gerne, så vi kan tage en snak om præcist dit eller din virksomheds behov.