MindStretch

Når det må være sjovt at nå resultater!

Jeg hedder Lonnie Borgstrøm og er en af pionererne inden for coaching i Danmark. I 1997 startede jeg min egen virksomhed og jeg er stolt af at have fejret 20-års jubilæum i en branche, hvor mange små selvstændige er druknet i ‘coachingbølgen’.

Min baggrund, og de uddannelser jeg løbende har taget gennem alle årene, gør, at jeg måske er en lidt usædvanlig coach. Jeg har en høj grad af empati, stor psykologisk forståelse og forstår til fulde de barrierer, der kan spænde ben for at mennesker opnår de resultater, de ønsker.

Samtidig er jeg resultatorienteret og kan være konfronterende, når det er nødvendigt. Det betyder, at jeg på forholdsvis kort tid kan hjælpe dig med at flytte dig mentalt og gøre dig bedre til at præstere – uanset hvilket job du har.

Jeg coacher både teams og 1:1 samt underviser og holder foredrag – på dansk eller engelsk.Har du behov for et mere uddybende CV eller en uforpligtende snak, er du meget velkommen til at ringe til mig på 26 370 370. Du kan også sende en SMS eller en mail til lb@mindstretch.dk

Alle MindStretch’s koncepter kan leveres som 1:1 forløb, kursus eller foredrag.

Samarbejde gør stærkere

Jeg har valgt at drive MindStretch som en netværksvirksomhed. Det vil i praksis sige, at dem, jeg arbejder sammen med, er selvstændige som jeg selv, men når vi arbejder sammen, er det som et team med fælles værdier og fælles holdning til fx kundeservice.

Det betyder, at MindStretch kan løfte både små og store opgaver, og at pris og indhold altid bliver tilpasset jeres aktuelle behov.

Netværket du møder hos MindStretch

Lisbeth Scharling
journalist og digital blæksprutte

Lisbeth er et fyrværkeri af sprudlende ideer, og hun har en enorm viden om at markedsføre sig online.
Hun er virkelig dedikeret til at hjælpe soloselvstændige til succes og det, at hun er uddannet både coach og webdesigner, gør at hun kan hjælpe kunderne med både de mentale og tekniske udfordringer.

Udover at give 1:1 sparring, underviser Lisbeth i en lang række virksomheder og på vores fælles uddannelse, BusinessKatapult – et forløb til alle der vil have succes med online markedsføring.

Michael Skjøt
Coach og konsulent

Michael er certificeret coach (PCC) og har arbejdet med 1:1 coaching siden 2003. Han har 20 års erhvervserfaring, herunder som leder fra Scandinavian Airlines og Maersk Air.
I 2007 startede Michael sin egen coachingvirksomhed og arbejder bl.a. sammen med MindStretch om større inhouse coaching opgaver.

Han arbejder ofte med talentudvikling og har stor forståelse for den udvikling, det kræver at bevæge sig fra medarbejder til fx team-eller mellemleder.

Pia Kjellstrøm Bruhn
Stressrådgiver og foredragsholder

Pia har mange års erfaring med kommunikation, formidling og salg og er oprindelig uddannet export ingeniør. Efter 20 år i erhvervslivet besluttede Pia, efter et stresskollaps, at forlade sin stilling som salgschef og har siden dedikeret sin tid til at hjælpe andre ud af stressens klør.

Pia er uddannet stresscoach og har stor succes med bl.a. sine foredrag Stress på Jysk, hvor hun øser ud af sine erfaringer – både fra den tid, hvor hun selv havde stressen tæt inde på livet og fra de mange mennesker, hun siden har hjulpet igennem et stresskollaps.