Gamle leveregler er stadig moderne

Her i dag, hvor januar 2019 stadig er spritny, faldt jeg i mine gemmer over en gammel brochure. Den skal nok være knap 20 år gammel og er fra en tid, hvor websites stadig var nyt og det foretrukne kommunikationsmedie var at sende kunderne en brochure med post (det var nu altså lidt hyggeligt…)

Den er også fra en tid, hvor mine bukseben var lidt bredere og livvidden lidt smallere! Den er fra dengang MindStretch var nyetableret (og ingen kunne stave til det smarte firmanavn) og jeg selv netop var sprunget ud som coach (og ingen vidste, hvad det var).

Da jeg så brochuren, blev jeg simpelthen så glad over at læse teksten og især de 11 leveregler, som jeg formulerede dengang, og som jeg nu opdagede var blevet en ubevidst, integreret del af mit liv.

De leveregler vil jeg gerne dele med dig. Tag dem med ind i dit 2019. Hvis du bruger dem aktivt, er jeg sikker på, at du vil opleve mere glæde og mindre stress i dit liv.

MindStretch’ 11 bud til vækst og trivsel

mindstretch vintage stil

 1. Tro på dig selv og dine evner
 2. Fokuser på dit mål og dine muligheder
 3. Omgiv dig med personer, der støtter dig
 4. Lyt til din intuition – og brug den
 5. Lær at sige både ja og nej med god samvittighed
 6. Gør det, du brænder for – også når du tror, du ikke kan
 7. Vær bevidst om dine værdier – så du træffer de rigtige beslutninger
 8. Spred smittefarlig livsglæde omkring dig
 9. Gør det du er god til – og overlad alt andet til andre
 10. Vær en ildsjæl – gå fuldt og helt ind for dine valg og beslutninger
 11. Tag det første skridt NU…

 

Godt nytår og kærlig hilsen
Lonnie