Mindstretch vil gerne skabe læring og forandring

MindStretch og Lonnie Borgstrøm har de seneste 12 år trænet og inspireret i 100-vis af mennesker, der idag arbejder bl.a. som lærere, pædagoger, instruktører og ledere i både offentlige og private virksomheder. Fælles for dem er, at de har taget den positive ånd fra MindStretch’s undervisning med sig og idag er i stand til at skabe læring og forandring hos både børn og voksne.

Læs nedenfor hvad én af vores kunder udtaler om MindStretch’s kurser:

 

Kontakt os for at høre nærmere.

”Der er ingen tvivl om, at det, at Lonnie er coach, har en væsentlig rolle, når hun underviser. I stedet for blot at præsentere viden, så skaber hun et lærende miljø og får deltagerne til at arbejde aktivt med”. Sådan siger projektleder Ingelise Andersen fra forældreorganisationen Skole og Samfund, som gennem et netværk af instruktører bl.a. holder kurser for skolebestyrelser og forældre på landets folkeskoler.

Gennem otte år har Ingelise Andersen samarbejdet med MindStretch om uddannelse af foreningens 30 frivillige instruktører. De skal alle gennem et kort uddannelsesforløb, hvor de bl.a. får et intensivt to dages-kursus i præsentation og formidling af MindStretch.

”Det er en vanskelig opgave, fordi deltagerne har vidt forskellig baggrund. Lonnie er utrolig dygtig til at tilpasse kurset til deltagernes præmisser, så alle bliver fuldt engagerede og får et stort udbytte. Lonnie er samtidig god til at skabe en tryg gruppe, hvor man kan prøve grænser af og knytter relationer til hinanden.”

Senere i uddannelsen skal hver deltager holde et oplæg, som bliver filmet og sendt til evaluering hos MindStretch. Hver kursist får en skriftlig tilbagemelding fra Lonnie om styrker og udviklingsmuligheder.

”Jeg kan se, at deltagerne virkelig udvikler sig på kurserne. Vi evaluerer alle kursusforløb, og det kan lyde klichéagtigt, men deltagernes tilbagemeldinger er altid supergode. Eneste minus er, at de gerne vil have mere tid. Derfor arbejder vi også med Lonnie på at ændre uddannelsesforløbet og evt. indføre nogle opfølgningskurser,” siger Ingelise Andersen.

Ingelise Andersen

Projektleder, Skole og Forældre