Coaching – en effektiv vej til bedre resultater

MindStretch startede i 1997 og er blandt pionererne inden for coaching i Danmark.

Lonnie Borgstrøm er internationalt certificeret NLP coach og har 20+ års erfaring i at udvikle og coache ledere og medarbejdere i både offentlige og private virksomheder.

Hvem er mine kunder
Mine kunder er loyale og en lang række virksomheder har i mere end 10 år haft et fast samarbejde om coaching af deres ansatte.

Coaching af medarbejdere
Typisk tilbydes medarbejderne et coachingforløb på 6-8 sessioner over en periode på 4-6 måneder.

Få sessioner – stor forandring
Min erfaring er, at der som regel ikke skal så meget til for at skabe forandringer og de fleste bliver da også overrasket over, hvor store resultater, de kan nå på forholdsvis få coachingsessioner.

 

Få en udviklingsplan
Før et coachingforløb aftales en udviklingsplan og hvert forløb skræddersys til præcis den aktuelle medarbejder.

 

 

Teamcoaching

Udover 1:1 coaching tilbyder MindStretch teamcoaching. Det kan være for at få løst samarbejdsproblemer eller for at få et nyt team til at performe godt fra starten.

 

Book efter behov

Flertallet af mine kunder har en fast klippekortsaftale eller en rammeaftale, der sikrer, at de kan booke en session med kort varsel, når det er påkrævet.

 

Coachingsessionerne kan foregå hos MindStretch i Dragør eller i jeres lokaler, hvis I foretrækker det.

 

Kontakt mig på telefon 26 370 370 og lad os tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe jer bedst muligt.

Få gladere medarbejdere der præsterer bedre

 

MindStretch har aftaler med en lang række virksomheder, der tilbyder coaching som en naturlig del af deres medarbejderudvikling.

 

 

Ring på telefon 26 370 370 og lad mig give jer et bud på, hvad coaching kan gøre for jeres virksomhed.

Soloselvstændig med behov for sparring?

 

Coaching er ikke kun forbeholdt medarbejdere, der er ansat i en stor virksomhed. Jeg ved, fra personlig erfaring, hvor værdifuldt det er at have en sparringspartner, når man driver selvstændig virksomhed og ikke har kolleger at sparre med i hverdagen.

 

Så hvis du er soloselvstændig, så kontakt mig på telefon 26 370 370 og lad os sammen skræddersy et forløb til dig og din business.

Jeg har fået mere overskud

Jeg var meget stresset, da jeg startede mit coachingforløb. Mit job som teamleder er krævende og det ligger ikke naturligt til mig at uddelegere opgaver. Coachingforløbet har givet mig nogle konkrete værktøjer til at strukturere min arbejdsdag, jeg er blevet bedre til at give opgaver fra mig, og føler at jeg er trådt i karakter som leder.

Peter J.

cand.jur.

Coaching rykker – hver gang!

Jeg oplever, at coaching rykker hver gang, og jeg ser det som en mulighed for at kunne udvikle mig selv. Jeg bliver bedre til f.eks. at spørge ind til tingene og til at håndtere svære situationer. Det bliver mere konstruktivt, og det er både til gavn for mig selv og mit arbejde.

Vibeke Boye

teknisk projektleder, Nationalbanken