SNUP ET FRIKVARTER

Vil du have mere overskud? Føle dig på toppen? Give slip på stressen?

Et Frikvarter hos mig varer 60 minutter og giver dig ny energi.

SLIP STRESSEN OG FÅ MERE ENERGI

Hvis du går rundt og føler dig stresset, urolig, anspændt eller måske bare ikke rigtig glad, så vil du helt sikkert have glæde af et Frikvarter.

 

 

 

Frikvarter – det er nemt

Det er ikke altid, man helt ved, hvad man har brug for, og så kan det være svært at vælge behandling. Man udskyder beslutningen, tænker “jeg bestiller tid en anden dag”, men det får man jo ikke mere overskud eller energi af, vel?

Hos mig bestiller du bare tid til et Frikvarter, det varer 60 minutter og vi bruger tiden på lige præcis det, der vil give dig mest muligt overskud i den aktuelle situation.

 

Når du bestiller et Frikvarter, skal du ikke tage stilling til andet end at booke tiden. Resten ordner vi, når vi mødes.

Nemt ikke?

BOOK på SMS 26 370 370 eller mail til lb@mindstretch.dk

 

FRIKVARTER

ingen krav, ingen forventninger

Dit Frikvarter sættes sammen, så det passer præcist til dit aktuelle behov. Du kan ligge på en behagelig briks, en yogamåtte eller du kan sidde på en stol, hvis du foretrækker det.

Du slipper spændinger i både krop og sind og du går hjem med en følelse af ro og overskud.

 

 

Målrettet mix gør forskellen

Du kan blive guidet i en afslappende meditation, du kan få sparring og coaching eller du kan få vejledning af dine åndelige hjælpere i en soul release.

Mixet af de kognitive teknikker, afslapning på briksen og den åndelige dimension er helt unikt og giver dig på forholdsvis kort tid langt mere overskud og energi end du hidtil har oplevet.

Indholdet i Frikvarter

Aftalen er at du booker tiden, jeg dykker ned i min store værktøjskasse. Du kan få helt klassisk coaching eller rådgivning om at forebygge stress eller komme dig ovenpå et stresskollaps. Men du kan få meget mere end det.

Jeg arbejder med både det kognitive, kropslige og spirituelle. Eller med andre ord: Der er noget for både din hjerne, din krop og din sjæl.

Et Frikvarter varer ca. 60 min. 

Hvor holdes dit Frikvarter?

Frikvarter foregår i mit hyggelige lokale i Dragør. Her er fred og ro, ingen forstyrrelser og du kan 100% slappe af. 

Du kan dog også få Frikvarter leveret direkte hjem til dig – via telefonen. Hvis du kan skabe de rolige rammer hjemme hos dig selv, så kan et telefon Frikvarter give lige så stort udbytte, som når vi mødes. 

Er du i tvivl om hvor du vil holde dit Frikvarter, så ring og få en snak med mig på telefon 26 370 370. 

 

 

 

 

 

Skal du vælge mindfulness, stressrådgivning, healing…

Du behøver ikke vælge. Book et Frikvarter. Vi finder den rigtige løsning til dig, når du kommer.

Vi kan mikse det hele – om nødvendigt. Du behøver ikke vælge det ene frem for det andet.

For mig er de alle værktøjer som kun har et eneste formål: At hjælpe dig til at leve et liv i balance med dig selv og dine omgivelser.