Har du eller dine medarbejdere brug for et energiboost eller en neutral sparringspartner? Eller måske brug for at genfinde motivationen og arbejdsglæden? Med et klippekort til ad-hoc coaching får du ryddet op i tankerne og bliver mere klar på hvordan du kan løse aktuelle og måske akutte problemstillinger.

MindStretch har en klippekortsordning, hvor du eller din virksomhed køber 10 eller 20 klip, som kan bruges til korte sessioner efter behov og af flere forskellige personer. Klippekortet har den fordel, at du får mængerabat og har mulighed for at få akut coaching, hvis det er nødvendigt.

3 typiske grunde til at ad hoc-coaching kunne være noget for dig:

  • Du har en konkret arbejdsmæssig udfordring, der skal løses hurtigt
  • Du ønsker at få styrket troen på dig selv i forhold til en forestående krævende opgave
  • Du har mål som du bliver ved at udskyde også selvom de er vigtige for dig

Priser

Klippekort 10 sessioner kr. 13.500 besparelse i forhold til normal pris kr. 1.500
Klippekort 20 sessioner kr. 25.000 besparelse i forhold til normal pris kr. 5.000

Priserne er ex moms.

Bestil klippekort

Ad hoc coaching målretter mine karrierevalg

Siden 2004 har jeg i perioder brugt coaching til at målrette mine karrierevalg og for mig er det utrolig værdifuldt. Lonnie er en god sparringspartner og stiller præcis de spørgsmål, der giver afklaring. Jeg finder ind til sagens kerne og får lagt en plan for, hvad jeg skal gå efter. Og samtidig styrker coaching mig i troen på, at jeg kan! Jeg har prøvet at blive coachet af andre, men Lonnie er klart den bedste og mest professionelle. Hun er fagligt meget dygtig, og vi har en god kemi.

Rikke Fussing, Complimente,
som bruger ad hoc-coaching hos MindStretch