Brug for et kærligt spark bagi for at komme videre? 

 

 Eller har du:

 

  • Nogen gange brug for at booste selvtilliden og få styr på dine næste skridt?
  • Af og til tænkt på at opsøge coaching, men har haft alle mulige undskyldninger for ikke at gøre det?
  • Brug for en livline som du kan trække på, når behovet opstår?
  • For nylig afsluttet et coaching forløb og nu opdaget, at du ikke helt får handlet på tingene, som du gerne vil?

 

Ja, undskyldningerne for ikke at handle proaktivt kan være mange og jeg vil gerne hjælpe dig med at fjerne i hvert fald de fleste.

mindstretch telefoncoaching

Med et telefonklippekort behøver du ikke længere bruge undskyldningen ”jeg har ikke tid…” for i løbet af kun 20 minutter kan du komme et stort skridt videre.

Det første skridt til at komme videre er at ringe til Lonnie på telefon 70 20 44 01, så er du faktisk allerede igang.

 

 

Coaching per telefon – en fleksibel løsning

Med et klippekort til telefoncoaching kan du ringe, når du har brug for det. Det er nemt og fleksibelt og du betaler ikke for mere tid, end du har brug for.

Du bestemmer selv hvor ofte og hvor længe ad gangen, du vil bruge kortet, måske er der dage, hvor du gerne vil bruge 2 eller flere klip på en samtale og andre dage, hvor et enkelt klip er lige det, der er behov for. Minimumsklip per gang er 20 minutter og herefter betaler du per påbegyndt 20 minutter.

 

Hvornår kan du ringe?

Det kan du som udgangspunkt alle hverdage. Hvis jeg ikke tager telefonen, når du ringer, kan du lægge en besked og så ringer jeg tilbage hurtigst muligt. Oftest vil det være i løbet af samme dag, men da jeg kan være ude på en undervisningsopgave, vil det kunne forekomme, at der går op til 48 hverdagstimer, før du hører fra mig.

 

Du kan også booke coaching via mail

Hvis du på forhånd ved, at der er en bestemt dag, hvor du gerne vil have telefoncoaching, så kan du sende en mail til mig og så vil jeg forsøge at imødekomme dit ønske om dato og tid.

Da jeg er en enkeltmandsvirksomhed, kan du ikke få fat på mig, når jeg holder ferie eller hvis jeg skulle blive syg.

Pris for telefonklippekortet

Et telefonklippekort koster  5.000 kroner ex moms for 10 x 20 minutter og du bestemmer selv hvor ofte, du vil bruge det. Det gælder et helt år fra den dato, du køber det.

 

Bestil klippekort

Ring 70 20 44 01 eller send en mail og skriv:

  • Dit navn og telefonnummer
  • Din virksomheds navn
  • Virksomhedens postadresse og e-mail adresse
  • Virksomhedens CVR- eller EAN-nummer

 

Betingelser for telefonklippekort

Klippekortet betales forud og udstedes til din virksomhed. Hvis I er flere ansatte, er det muligt at dele klippekortet mellem jer, I skal blot være ansat i samme virksomhed.

Klippekortet gælder 1 år fra købsdatoen. Ubrugte klip refunderes ikke. Minimumsklip er 20 minutter og der betales per påbegyndt 20 minutter.