Ny inspiration og et frisk pust?

Book et foredrag og bliv klogere på dig selv og dine kolleger!

Stress – Nej tak!

Emnet stress er højaktuelt og har i øjeblikket stort fokus i medierne. Dette foredrag giver jer et indblik i, hvad stress er for en størrelse, hvordan stress opstår og hvilke symptomer, man skal holde øje med.  Vi taler også om forskellen på at have travlt og have stress. Endvidere er der tid og plads til dialog om stressniveauet hos jer, og vi slutter af med en række forslag, ideer og gode råd til hvordan I kan arbejde med at forebygge stress på jeres arbejdsplads.

 

Tæm Travlheden – og få en mental vitaminindsprøjtning

Dette foredrag er til dig, der konstant jonglerer mellem telefoner, emails, møder og bunkerne på skrivebordet. Vi kommer ind på stressfaktorerne i en travl arbejdsdag og I får indblik i, hvad der er stress og hvad der er ‘almindelig’ travlhed. Udover inspiration og en mental vitaminindsprøjtning, får I konkrete råd og værktøjer til at tæmme travlheden og reducere stressniveauet.

 

Perfekt til gå-hjem mødet eller personaledagen

Et foredrag varer 2 timer med en kort pause undervejs. Det består af en vekselvirkning mellem ‘traditionelt’ foredrag og hvad de fleste vil kalde en workshop, idet der undervejs er rig mulighed for at tilhørerne kan deltage aktivt og bringe egne udfordringer med det aktuelle emne i spil.

Andre tids- og indholdsrammer kan aftales.

Vi blev klogere på forskellen mellem travlhed og stress

Det var en fornøjelse og udbytterigt, at have Lonnie med på vores ledergruppemøde. Den time vi havde sammen gik rigtig hurtigt, og for ledergruppen var det især godt, at det blev highlightet, at man ikke kan arbejde 24/7, lige meget hvor spændende ens job er.

De gængse symptomer og faresignaler blev genopfrisket, og det gav efterfølgende stof til eftertanke og diskussion. Vi skal værne om vores medarbejdere, uden dem bliver det svært.

Donna Trunjer Schytte

Områdekoordinator, Nykredit Næstved