Nå helt ud over rampen med dine budskaber 

Intensivt kursus til dig der allerede har noget erfaring med at præsentere, men ønsker at blive bedre til at fange og fænge dine tilhørere.

Lær hvad det er, der gør nogle formidlere mere levende og fængende end andre.  Bliv god til at ”sælge” dine budskaber på en måde så andre både forstår dem og føler sig inspireret.

I løbet af kurset kigger vi blandt andet på hvordan man kan fange sit publikum, hvis man skal præsentere tørre tal, et oplæg for bestyrelsen, et nyt produkt for kunderne – eller en ny arbejdsopgave for afdelingen. Vi tager udgangspunkt i dine behov og du får mulighed for at afprøve dine egne præsentationer.

En af hemmelighederne ved at kunne præsentere med overbevisning er evnen til at være til stede i nuet og til at gribe situationen. Derfor træner du på kurset både i give en forberedt præsentation og præsentere på stedet eller ‘impromptu’ som det også hedder.

Har du mod på et spændende kursus, hvor du  lærer at  komme ud over rampen med dine budskaber?

Så glæder jeg mig til at byde dig velkommen på kurset ”Fang dit publikum” og give dig masser af tips til at holde foredrag, kundepræsentationer eller ‘bare¨sige din mening, så folk lytter til dig.

Kurset giver dig redskaberne til at brænde igennem som en:

  • nærværende og inspirerende sælger eller underviser
  • klar, tydelig og overbevisende formidler
  • afslappet foredragsholder – trods nervøsitet og sommerfugle i maven
  • motiverende taler til både møder, i grupper og i større forsamlinger

 

Kurset er en blanding af teori og øvelser. Indholdet er tilpasset deltagerne og vi kører med små hold, så der er plads til individuel feedback.

Er du klar til at blive udfordret – og få udvidet din komfortzone? Ring 26 370 370 og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Åbent kursus

Ring 26 370 370.

Internt i din virksomhed

Individuelt kursus

Kurset kan være del af et coachingforløb