Lonnie Borgstrøm startede MindStretch i 1997 og er en af pionererne inden for coaching i Danmark.

Hun er en efterspurgt erhvervs- og stresscoach og er er kendt for at levere både coaching og undervisning, der skaber udvikling og holdbare resultater i såvel virksomheder som hos medarbejdere.

Lonnie er uddannet NLP coach og NLP Trainer i England og har senest uddannet sig til mindfulnessinstruktør samt stresscoach.

MindStretch er en netværksvirksomhed, som trækker på kvalificerede danske og udenlandske coaches og undervisere, der kan træde til efter behov. Du er som kunde dermed altid sikret, at vi kan løse enhver opgave – stor som lille.

MindStretch har etik og professionalisme i højsædet og Lonnie Borgstrøm har blandt andet via sit bestyrelsesarbejde i ICF Denmark og ICF Nordic været med til at udbrede kendskabet til ICF akkreditering i de nordiske lande. Coachudbydere er en jungle at finde rundt i, hvorfor det er vigtigt for dig – når du træffer din samarbejdspartner inden for coaching – at du er sikret en blåstempling inden for kvalitet.

Tænder du også på cocktailen professionalisme, arbejdsglæde, udvikling og resultat på bundlinjen – og samtidig overvejer, hvordan du kan blive endnu bedre til at udvikle dig selv – og andre – så kontakt Lonnie Borgstrøm på mail lb@mindstretch.dk eller telefon 26 370 370.

 

MindStretch fejrede 20 års jubilæum i 2017 – og  jeg er stolt af at have været så længe i en branche, hvor der er så mange at vælge imellem 🙂