Pia Kjelstrøm Bruuhn

Pia har mange års erfaring med kommunikation, formidling og salg og er oprindelig uddannet export ingeniør. Efter 20 år i erhvervslivet besluttede Pia, efter et stresskollaps, at forlade sin stilling som salgschef og har siden dedikeret sin tid til at hjælpe andre ud af stressens klør.

Pia er  uddannet stresscoach og har stor succes med sine foredrag Stress på Jysk, hvor hun øser ud af sine erfaringer – både fra den tid, hvor hun selv havde stressen tæt inde på livet og fra de mange mennesker, hun siden har hjulpet igennem et stresskollaps.

Friederikke Sofia Krogh

Friederikkes unikke personlighed og uddannelse som både coach og yogalærer gør hende til ekspert  i at få krop og sind til at samarbejde. Hun fokuserer på at skabe plads til fordybelse, ro og velvære hos den enkelte – hvilket flere og flere kan have brug for i hverdagens travlhed og gøremål.

Hun er uddannet coach ved MindStretch med speciale i coaching af unge, specielt piger, som har brug for hjælp til at tackle selvværdsproblemer og andre ungeproblematikker.

Friederikke underviser i bl.a. yoga og meditation på aftenskoler, i virksomheder og i eget yogastudio – In-Sight Yoga på Nørrebro.

 

Theis Fatum Carlsen

Theis har siden år 2000 arbejdet målrettet med personlig udvikling og coaching.

Han har været med til at udvikle ledere, tillidsfolk, enkeltpersoner – og ikke mindst sig selv – til at opnå troen på, at det, vi som mennesker beslutter os for, også er inden for rækkevidde, hvis vi altså vil det nok.

I dag arbejder Theis primært med målsætning og motivation af unge mennesker inden for skoleverdenen, organisationer og sport.

Theis er ACC-certificeret coach fra ICF og er tilknyttet MindStretch som freelance underviser og coach.