Få gennemslagskraft og styr på din lederstil i et effektivt coachingforløb

Ny leder med ambitioner?

Er du ny i lederjobbet glæder du dig sikkert til at udleve alle dine drømme om, hvordan en god leder skal være. Men der melder sig også en masse spørgsmål:

 • Hvornår skal jeg træde i karakter?
 • Hvordan siger jeg fra på en ordentlig måde?
 • Hvordan tackler jeg mange forskellige mennesketyper?
 • Hvordan skaber jeg motivation og får mine medarbejdere til at tage ansvar?

Måske oplever du, at selvom du er fagligt højt kvalificeret, så bruger du masser af energi på at få medarbejderne til at gøre, som “der står i teoribøgerne”. Sådan behøver det ikke være.

Coaching styrker dine personlige kompetencer

Gennem MindStretchs coachingforløb udvikler du dine personlige kompetencer og lærer at tackle en arbejdsdag der oftere byder på uforudsigelighed end faste rammer og rutiner. Med et coachingforløb lærer du at blive en god leder, ikke blot på det faglige men også menneskelige plan.

 

 

Er du klar til et personligt løft,

der gør dig til en endnu bedre leder?

Forløbet er præcist tilpasset dig og dine behov

Du får et individuelt coachingforløb over et periode på 6-12 måneder, hvor du mødes med din coach 75 minutter ad gangen 1-2 gange hver måned. Hele vejen igennem er der udelukkende fokus på at udvikle dine personlige kompetencer. Du vælger selv hvad vi skal fokusere på og kan fx lære at:

 

 • hvile i dig selv og stå fast på dit standpunkt uden at træde på andre
 • prioritere opgaverne og få større overblik
 • håndtere de forskellige relationer, der er på enhver arbejdsplads.
 • blive bedre til at sige fra
 • kommunikere bedre og håndtere konflikter
 • navigere uden for komfortzonen
 • tackle stressede situationer og stort arbejdspres

Jeg har lært, hvor vigtigt det er at lytte

I mit fag skal en leder også kunne håndtere svære samtaler med medarbejdere og forældre for derigennem at bidrage til at skabe bedre trivsel for alle.

MindStretch’s før-lederuddannelse har givet mig mange kommunikationsværktøjer, som jeg har kunne bruge med det samme. Som person er jeg meget direkte og jeg er blevet bedre til at matche den, jeg taler med og skabe god kemi både gennem det, jeg siger og gennem kropssproget. Og så er jeg blevet meget bevidst om, hvor vigtigt det er at lytte til andre menneskers ideer og tanker.

Men det, jeg nok har fået allermest ud af, er de coachende samtaler med Lonnie Borgstrøm. Det har været en gave for mig. Hendes spørgsmål og værktøjer har givet mig rigtig meget personlig udvikling og selvindsigt i forhold til det at være leder.

Jannie Hansen

Souschef, Integreret institution med 90 børn

I kan udvikle jeres egne stærke ledere

MindStretch har gode erfaringer med at udvikle interne før – eller førstegangslederuddannelser.

 

Vi udvikler – sammen med jer –  et målrettet  uddannelsesforløb specielt tilpasset jeres medarbejdergruppe.

Den coachende tilgang i uddannelsesforløbet giver plads til entusiasme, refleksion og varig læring. Vi arbejder både med anerkendte teorier, praktisk træning og personlig coaching, så I får træning i at  omsætte teorierne til praksis.

Ring til Lonnie Borgstrøm på telefon 7020 4401 eller send en mail til lb@mindstretch.dk – så aftaler vi et uforpligtende gratis møde.