Vil I have et kursus, der er indsatsen værd både i penge og tid?

MindStretch’s kurser er kendetegnet ved højt indlæringsniveau, god stemning og langtidsholdbare resultater.

Nedenfor er et par eksempler på vores mest populære kurser. Men vi har også andre på hylden – og ellers skræddersyr vi gerne til jer.

Så ring på 26 370 370 og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for jeres medarbejdere.

Effektiv uden stress. På dette kursus lærer du at håndtere en travl arbejdsdag uden at blive stresset. Kurset giver dig både en forståelse af egne stressmønstre og en brugbar værktøjskasse til at styre og planlægge din tid. Læs mere om indholdet i kurset Effektiv uden stress.

Tag ordet og bliv mere synlig. Et kursus til dig, der skal at holde et oplæg eller en mindre præsentation, men føler dig usikker på hvordan du gør. Kurset giver dig personlig ballast i forhold til at håndtere nervøsitet. Men du får også helt konkrete værktøjer til at forberede, strukturere og gennemføre et oplæg. Det kan du bruge uanset om du skal tage ordet på et møde eller præsentere et oplæg for interne eller eksterne samarbejdspartnere. Læs mere om dette grundlæggende kursus i præsentationsteknik.

Få mere power og vær mere overbevisende i dine oplæg internt eller eksternt. Dette kursus i præsentationsteknik er til dig, som allererede har nogen erfaring. Måske vil du gerne være bedre til at motivere tilhørererne. Eller bedre til at holde den røde tråd. Det kan også være, at du skal lære at gøre dit stof mere letforståeligt eller måske trænger dine slides til et par kritiske øjne. Du får individuel og personlig feedback, så du vil gå fra kurset og være blevet en endnu bedre formidler. Læs mere om kurset i powerfuld præsentation.

MindStretch er kendt for at levere kurser af høj standard

 

Kurser og workshops hos MindStretch har den ekstra dimension at underviseren ikke blot har stor pædagogisk og indlæringsmæssig erfaring. Lonnie Borgstrøm har også 20 års erfaring som coach og det gør, at hun ikke blot præsenterer sine kursister for teorien. Hos MindStretch er der altid et åbent og lærende miljø, hvor deltagerne er aktive og bruger deres nye viden med det samme.

Du er altid velkommen til at få referencer eller du kan læse lidt mere om hvad tidligere kursister mener.

Vi kører med små hold, der giver mulighed for sparring og feedback til den enkelte deltager.