For unge

Kom godt i gang med at studere

Skal du i gang med at studere, men er i tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge? Eller er du allerede i gang med studierne, men vil du gerne have nogle bedre studie- og læsevaner, blive bedre til at aflevere opgaverne eller få bedre udtalelser? Kan du ikke finde engagementet, energien og entusiasmen til at studere? Så kan det være, MindStretchs personlige coaching for unge er noget for dig.

Coachingforløb

Du og din coach tilrettelægger sammen dit personlige forløb, så det passer til dine behov og ønsker. Typisk vil et forløb se sådan ud:

–          En startsamtale à ca. 1½ time

–          Fire-seks sessioner à ca. 1 time

–          En slutsamtale på ca. 1 time

Måske har du behov for mindre coaching, eller måske ønsker du flere timer – det er helt op til dig. Coaching handler om at være motiveret for og have lyst til at ændre noget i dit liv, så derfor er det op til dig, hvor længe forløbet skal vare.

Erfaring fra Niels Brock

På handelsskolen og erhvervsakademiet Niels Brock har det været en succes med personlig coaching til de studerende, og de unge har ændret deres studievaner og deres indstilling mærkbart.

Jeg har været igennem en helt utrolig proces. Med de spørgsmål, min coach har stillet mig, har jeg kunne finde frem til, hvad det er, jeg ønsker af mig selv, og hvad jeg bliver glad for at arbejde med. Det har været guld værd for mig

– studerende, Niels Brock.

Coachingen har hjulpet mig med til, at jeg af mig selv fik sat nogle mål, som kunne bryde forskellige mønstre, som jeg har været utilfreds med ved mig selv i forhold til skolegangen. Coahingen har gjort min hverdag lettere og mere overskuelig. Alt det jeg har snakket med min coach om gennem samtalerne er noget jeg kan bruge fremover på min videregående uddannelse.

– studerende, Niels Brock.

Motivationen var der, for pludselig havde jeg følelsen af at jeg skulle bevise noget overfor mig selv. Jeg har fået udvidet mit syn på hvad jeg vil fremover og hvordan jeg kan bruge forskellige værktøjer til at opnå det. Det gælder både uddannelse og mit personlige liv.

– studerende, Niels Brock.

Kontakt

Hvis dette lyder som et relevant tilbud for dig, så kontakt os for en uforpligtende snak og få afklaret, hvad lige netop dine behov indeholder.

Tro på dig selv og dine evner – og lær andre at gøre det samme

Succes kræver blot små skridt fremad – hver dag