Jeg har lige sagt farvel til 8 kursister, som netop har afsluttet MindStretchs coachinguddannelse. Fra modul 1 i marts til modul 5 med eksamen og certificering i oktober har de udviklet sig både fagligt og personligt

Men det er ikke kun kursisterne, der er til eksamen, det er også mig selv. Efter hver eneste uddannelse beder jeg kursisterne om feedback, og jeg er altid meget spændt på at læse evalueringerne igennem, for at se, om uddannelsen lever op til kursisternes forventninger. Og jubi, det gør den. Jeg har bestået!

På en skala fra 1-5, hvor 5 er bedst, vurderes kurset til 4,5 som helhed, det faglige udbytte får et rent 5-tal Underviseren som formidler og inspirator vurderes til 4,9. Flere skriver, at de har fået et stort personligt udbytte og læring. Nogle citater fra evalueringsskemaerne lyder:

Jeg har lært at bruge coaching i min ledelsesform. Er blevet meget bedre til at lytte.

Jeg har fået en erkendelse af forskellene mellem coaching, rådgivning og ledelse.

Jeg har udviklet mig som et bedre medmenneske.

Lonnie har vist mig, hvordan man kan håndtere en samtale så ikke kun jeg får et “resultat” ud af samtalen, men så fokuspersonen reelt føler sig forstået, udviklet  og får rum til refleksion.

Der er heldigvis også ting, jeg kan gøre bedre. Nogle efterlyser et opfølgningsmodul, andre ønsker flere hjemmeopgaver og endelig er der nogen som gerne vil have endnu mere individuel feedback på deres coaching stil. Gode pointer, som jeg tager højde for til næste uddannelsesforløb i 2013.

Jeg er meget glad for de flotte evalueringer, men det jeg er allermest glad for er, at jeg har fået lov til at følge en utrolig udvikling hos en gruppe meget kompetente ledere og konsulenter Det er det, der gør, at jeg elsker mit job og føler mig meget priviligeret.