I år skal min elektroniske kalender have mindre fokus

De sidste mange år har jeg, som formentlig rigtig mange andre danskere, brugt en elektronisk kalender til at holde styr på mine aftaler og opgaver. Men jeg har opdaget, at jeg faktisk bliver mere stresset, når påmindelserne står i kø, hver gang jeg åbner den for at se, hvad dagen byder på.

 

Skønheden ved blanke sider

Det skal være anderledes i 2017, og derfor har jeg købt en god, gammeldags papirkalender. Den kan nemlig noget, som min elektroniske kalender ikke kan:

Dens fine hvide (og stadig ret tomme) sider kan give mig en følelse af, at det nye år ligger helt ubrugt foran mig – og at der er oceaner af tid til at gøre det, jeg har lyst til.

 

De blanke sider lægger op til, at jeg kan fylde dem ud med ting, der er vigtige for mig.

Arbejdsmæssige mål, jeg vil prioritere og fokusere på her  i 2017 og ikke mindst personlige ønsker og drømme, som nu skal gøres virkelige. De er nemlig omsat til konkrete mål, der er skrevet ind i kalenderen.

Fx er drømmen om at bruge mere tid på mig selv, blevet omdannet til konkrete handlinger på specifikke datoer fordelt over hele året.

 

Kalenderen der giver energi og overskud

På en særlig side i kalenderen har jeg sat et foto ind af mit mood board.

Mit mood board er nemlig det, der skal holde gejsten oppe og give mig energi til at nå de mål, jeg sætter i kalenderen.

Helt ud skal min outlook kalender nu ikke

Den skal bestemt stadig bruges som et godt supplement. Den er praktisk til arbejdsmæssige aftaler og møder, men jeg vil hver dag glæde mig til at skrive, tegne og lave kruseduller i min papirkalender og især fylde den med ting og aftaler, der giver mig energi og positivt hjælper mig til at nå mine 2017 mål.

 

 

PS!

Læs mere her hvis du er nysgerrig på moodboard.