Jeg er overvældet over hvor positivt nysgerrige så mange mennesker er på hvordan det har været og hvad 5 dage i stilhed har givet mig.  Kommentarerne svinger fra ”sejt – var det ikke svært?” til ”åh, hvor lyder det godt, gid det var mig!”

Det viser mig, at der rigtig mange steder er et stort behov for at tage sig tid til fordybelse og nærvær – og ikke bare konstant at haste for nå det næste mål og den næste deadline.

Som bekendt var 5 dage i stilhed et stort skridt ud af min komfortzone, og det var da heller ikke blot ”for sjov ” jeg var af sted.  Det er nemlig en del af den spændende videreuddannelse, jeg er godt i gang med, og som gerne skal bringe mig en international certificering som mindfulness instruktør i 2012.  En uddannelse, der passer som hånd i handske med det, jeg allerede har beskæftiget mig med gennem snart 15 år, nemlig at støtte mennesker i at få mere overskud og balance på energikontoen, både erhvervsmæssigt og privat.

Et tydeligt udbytte af mindfulness er netop at blive en bedre leder, at blive en bedre medarbejder, og i det hele taget en mere nærværende person. Hvordan du kan arbejde med dig selv gennem mindfulness og hvad du får ud af det, vil jeg fortælle mere om i kommende indlæg i bloggen.