Uanset hvor glad man er for sit arbejde og hvor god ugen har været, så kender de fleste af os sikkert den lettere løsslupne følelse, der opstår fredag eftermiddag fordi det er weekend lige om lidt.

 

shutterstock_249454726Personligt elsker jeg fredag aften. Hver fredag aften har jeg det nemlig sådan at de næste to dage byder på uanede mulighder for at…

Få ordnet al vasketøjet, gjort huset rent, købt sund mad ind til næste uge, dyrke en masse motion, se vennerne, være sammen med børnene, kysse på manden  og… og… og!

 

Fredag aften er næsten som nytårsdag – der ligger et løfte om uanede mængder af tid til alt det, jeg gerne vil nå. Og fredag aften nyder jeg tanken om, at jeg ikke behøver gøre noget af det i aften – for jeg har jo hele weekenden til det!

Men, som du sikkert ved,  så er det søndag aften, næsten før man får knipset med fingre og hvis listen med ‘ jeg vil-gerne-nå-ting’, er alt for lang, ja så er det den sikre vej til weekend stress og uindfriede forventninger.

Og måske fik man ikke gjort det, der egentlig bør stå allerøverst på weekendens ‘jeg-vil-gerne-nå’ liste: Nemlig at slappe af, være nærværende og bare nyde enten sit get selskab eller nyde at være sammen med dem, man holder af.

 

SÅ… denne fredag aften vil jeg lave en bevidst plan for en stressfri weekend og øverst på listen skal stå:

shutterstock_249454726

  • Tid til mig selv og tid til blot at slappe af
  • Nærvær med dem, jeg holder allermest af
  • Og så måske kigge på resten af min ‘vil-gerne-nå’ liste og udvælge nogle få aktiviteter.

 

Rigtig god weekend 🙂