Det ta’r kun en eftermiddag at blive klogere på hvad coaching er, og hvad du kan bruge det til!  Så hvis en tirsdag eftermiddag må være sjov, inspirerende og lærerig, så kom og vær med 3. juni 2008, når MindStretch igen inviterer til Inspirationsdag om coaching.

Eftermiddagen byder på masser af muligheder for at netværke med og blive inspireret af ledere, som har udviklet både sig selv og deres medarbejdere gennem coaching.

Noget af mest fascinerende ved at undervise på MindStretch’s coaching uddannelse er at følge den utrolige udvikling der sker med kursisterne gennem uddannelsesforløbet.

– Jeg er blevet en meget bedre leder
– Nu er jeg god til uddelegere og give andre større ansvar
– Jeg er blevet mere tolerant og fleksibel
– Jeg opnår bedre resultater på kortere tid

En god coach uddannelse gør ledere til endnu bedre ledere, derom hersker der ingen tvivl. At de så samtidig udvikler sig som mennesker, får større selvtillid og mere (arbejds)glæde – det er det, der gør at jeg elsker mit job og føler mig meget privilegeret.

En række af de ledere, der har været på vores coaching uddannelse kan du møde den 3. juni. Du kan møde en salgsleder, der fortæller om coachingbaseret ledelse og om hvordan coaching skaber større arbejdsglæde og mere engagerede medarbejdere.
Du kan også høre om, hvordan coaching kan ses direkte på bundlinjen, hvordan du fastholder dine medarbejdere og lære hvordan du skaber en succesfuld virksomhed baseret på ildsjæle.

Desuden har du mulighed for at få svar på alle de spørgsmål du har om coaching og høre om hvad du kan få ud af en coach uddannelse.

Læs 2008 programmet her (PDF)

Kontakt mig hvis du vil vide mere om vores inspirationsdage i 2009.